Здраво Браќа и Сестри!!!!!!! Јас сум Златко и имам 26 години. Моментално си чачкам по википедијава и дополнувам информации поврзани пред се со Македонските фудбалските клубови.

ХобиУреди

Пред се мак фудбалот, археологија, етнологија, навивање, одење по утакмици, пиење пиво, музика, мојата домашна библиотека......