Имам 33 години и престојувам во Сиднеј. --Johan1298 07:44, 24 јануари 2008 (UTC)

Ќе го штедам, ќе го

Македонски ми е мајчин јазик. Добро сум запознает со англискиот а и со јапонскиот кој течно го зборувам.