За менеУреди

Основни информацииУреди

Јас сум IK2013 administrator na бесплатниот internet klub vo Skopje.

Место на живеењеУреди

Јас живеам во околината на Скопје.

Поранешни места на живеењеУреди

Во овие места до сега сум живеел:

 • Германија
  • Берлин
  • Минхен
 • Бугарија
  • Софија

Нумерирани списоциУреди

 1. Македонија
  1. Скопје
   1. Аеродром
   2. Центар
   3. Влае
  2. Тетово
 • Германија
  • Берлин
  • Минхен
 1. Бугарија
  1. Софија

ПрофесијаУреди

Вработен сум во еден од БИКМ

Овој корисник е член на вики-проектот
БИКМ 2013


Мои сликиУреди

 
Слушатели на обуката
 
слики од обуката
 
слики од обуката