Благоја Велков - Факултет за информатика, Штип

en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
de-5 Dieser Benutzer hat professionelle Deutschkenntnisse.
tr-2 Bu kullanıcı orta seviyede Türkçe anlıyor.
Лого на Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип
Лого на Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип
Овој корисник е член на проектот УГД 2013


deepfear logo

Вовед уреди

Обука за wikipedia

Наслов 1 од трет уреди

Ова е прв наслов од трет ред Bold

Ненумерирани уреди

Присутни на предавањето

 • Аце
 • Столе
 • Енгин
 • Филип
 • Веиз
 • Драгана

Нумерирани уреди

Присутни на предавањето

 1. Аце
 2. Столе
 3. Енгин
 4. Филип
 5. Веиз
 6. Драгана


Ова е втор наслов од трет ред Italic

Врски уреди

Математиката и физиката се два најтешки предмети.
За време на Втората светска војна
Факултетот за образовни науки во Штип

Опис уреди

Ова е доста