Категорија:Страници за брзо бришење

(Пренасочено од КАТ:ББ)
Кратенки:
КАТ:ББ

Оваа страница содржи статии/медии за кои е претпоставено дека ги исполнуваат официјалните критериуми за брзо бришење на Википедија.

Видете го дневникот на бришење за сите избришани страници.

Страници во категоријата „Страници за брзо бришење“

Оваа категорија содржи само една страница.