Зошто боже (музички албум)

Зошто боже “ — третиот студиски албум на македонската музичка група Меморија, објавен во 1993 година преку Produkcija Emi music.

„Зошто боже“
Студиски албум од Меморија
Снименјануари 1993
Жанр
Продуцент
Меморија — Хронологија
Октомвриски дождови
(1993)
Зошто боже
(1993)
5
(1995)

Надворешни врски уреди