Жената со скршен нос (филм)

Жената со скршен нос е југословенски филм, во режија на Срѓан Карановиќ. Главните улоги ги толкуваат: Аница Добра, Небојша Глоговац и Бранка Катиќ.

СодржинаУреди

Самоубиството на една жена ги поврзува животите на тројцата сведоци...[1][2]

НаводиУреди

  1. Антена, број 840, 1.8.2014, стр. 24.
  2. Антена, број 862, 2.1.2015, стр. 22.