ЖС „Свиларе“

Свиларе is located in Република Македонија
Свиларе
Свиларе
Свиларе (Република Македонија)

Железничката станица „Свиларе“железничка станица во Република Македонија, со следниве географски координати: СГШ 42o 00' 53'', ИГД 21o 17' 35''.