ЖС „Воѓани“

Воѓани is located in Република Македонија
Воѓани
Воѓани
Воѓани (Република Македонија)

Железничката станица „Воѓани“железничка станица во Република Македонија, со следниве географски координати: СГШ 41o 17' 51'', ИГД 21o 20' 04''.