ДСЕУ „8ми Септември“ - Тетово

Средното училиште "8ми Септември" се наоѓа во Тетово, општина - Тетово.

"8ми Септември"
Место
Општина: Тетово
Место: Тетово
Основни информации
Контакт информации
Портал 8miseptemvrite.schools.edu.mk

Формирање и развојУреди

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди