Википедија на гански јазик

Википедија на гански јазик е издание на Википедија на гански јазик.

Википедија на гански јазик
Вид место
семрежна енциклопедија
Достапно нагански јазик
СедиштеМајами
СопственикФондација Викимедија
Адресаhttp://gan.wikipedia.org/
Комерцијалноне
Зачленувањенезадолжително

Надворешни врски уреди