Википедија:ВикиПроект Хемија/Учесници

Ова е листа на Википедијанци кои се вклучени во ВикиПроект Хемија. Ако сте заинтересирани во приклучување на проектот, ве молиме додадете го вашето име на листата на Членови.

ВикиПроект Хемија Овој корисник е член на ВикиПроектот Хемија.

Исто така, ако сакате, можете да ја додадете оваа предлошка на вашата корисничка страница, со внесување на
{{Предлошка:Корисник ВикиПроект Хемија}}.


Ако сакате да се приклучите или повторно да се активирате, ве молиме додајте го вашето име во Активни членови или преместете го вашето име од Неактивни членови во Активни членови. Додајте го вашето име по АЗБУЧЕН ред на листата со внесување на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}}. Исто така, може и да ја додадете корисничката кутија {{Корисник ВикиПроект Хемија}} на Вашата корисничка страница, ако веќе не сте го сториле тоа.

Активни членовиУреди

Ова е листа по азбучен ред на Википедијанци кои активно учествуваат во ВикиПроектот. Слободно додадете го вашето име во листата со кликнување на „уреди“ и додавање на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}} во соодветниот ред. Исто така, можете да го изразите и вашето поле на интерес и вашите активности.

  1. Wikimk (разговор придонеси)
  2. Brest (разговор придонеси)

Неактивни членовиУреди

Администратори-членовиУреди

  1. Wikimk (разговор придонеси)
  2. Brest (разговор придонеси)