Вели Врв is located in Република Македонија
Вели Врв
Вели Врв
Вели Врв (Република Македонија)

Вели Врв е планински врв во Република Македонија, со следниве географски координати: латитуда 41o 21' 29'', лонгитуда 22o 09' 28''.