Васил Хаџиманов

појаснителна страница

Васил Хаџиманов е име и презиме со кое се поврзуваат две личности:

НаводиУреди

  1. [http://manu.edu.mk/hadzimanov/ Васил Хаџиманов МАКЕДОНСКА АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ И УМЕТНОСТИТЕ]
  2. Васил Хаџиманов ја доби светската награда за најдобар џез-пијанист