Вардар (појаснување)

појаснителна страница

Вардар е најголемата река во Република Македонија и важна река во Грција. Името исто така може да се однесува и на:

Спортски друштваУреди

Фудбалски клубовиУреди

ДругоУреди

НаукаУреди