Бибра

појаснителна страница на Википедија

Бибра (германски: Bibra) може да се однесува на:

Места уреди

Водни површини уреди

  • Бибра (река), мала река во јужна Тирингија, Германија
  • Езеро Бибра, езеро во близина на градот Бибра Лејк (Западна Австралија)