Irish Singles Chart (мак. Ирска табела за синглови) (ирски: Cairt Singil na hÉireann) е ирска стандардна популарна табела за музичката индустрија издавана ос трана на неделникот на Ирската Музичка Асоцијација и собирани од страна на IRMA од табелата за песни.

Надворешни врскиУреди

НаводиУреди