Отвори го главното мени

.niдржавен код на главен интернет домен за Никарагва.

Поради политички причини, .ni повремено се користи за веб портали од Северна Ирска, наместо официјалниот .uk домен за Обединетото Кралство.

Надворешни врскиУреди