Отвори го главното мени

X mark.svgН Несработено

Икона за документација Шаблонска документација[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]
Оваа шаблонска документација е превметната од Шаблон:Несработено/doc [уреди]

Видете уштеУреди

  • {{Готово}} — Yes check.svgОк Готово
  • {{Во тек}} — Pictogram voting wait.svg Во тек...
  • {{Ок}} го дава само знакот — Yes check.svgОк
  • {{Икс}} го дава само знакот - X mark.svgН
  • {{Несработено-т}}, неграфичка алтернатива за овој шаблон -  Несработено