Edit-paste.svg
Ова е страницата за предложна документација за {{Несработено}}.
Не е наменета да се гледа непосредно. Доколку користи променливи, некои врски може да се прикажуваат како прекинати. Не ги променувајте овие променливи со кодови на имиња на страници или URL.

ПоврзаноУреди

  • {{Готово}} — Yes check.svgОк Готово
  • {{Во тек}} — Pictogram voting wait.svg Во тек...
  • {{Ок}} го дава само знакот — Yes check.svgОк
  • {{Икс}} го дава само знакот - X mark.svgН
  • {{Несработено-т}}, неграфичка алтернатива за оваа предлошка —  Несработено