Отвори го главното мени
Товуз
Местоположба.
Население: 152,000
Површина (km².): 1942
Гл. град: Товуз


Товуз е административен округ во Азербејџан и се наоѓа помеѓу Шемкир и Агстафа.

ПоврзаноУреди