Стефан М. Волф (роден 1941) беше директор на групата Алтрија од 1993 година. Тој исто така беше извршен директор на компанијата RR Donnelley заснована во Чикаго, Илиноис, како и директор на одборот на советници на групацијата Lehman Brothers. Од 1987 до 1994 година тој беше извршен директор на United Airlines, a од 1994 до 1997 советник на извршниот директор на Air France.