На стадионот Кукуш своите средби како домаќин ги игра ФК Турново.

Стадион Кукуш
Место Турново, Македонија
Отворен
Сопственик ФК Турново
Оператор ФК Турново
Подлога Трева
Игра ФК Турново
Гледачи 1.500