Разговор:Илинденско востание: Разлика помеѓу преработките

Избришана содржина Додадена содржина
повторно за изворот
с тт
Ред 65:
MacedonianBoy, би те замолил да го споделиш со нас изворот каде што си го пронашол Струшкото знаме, кое во моментов се наоѓа на страницата за Илинденско востание. Те молам за објаснение на твојот коментар кое знаме е правилно, а кое не е правилно. По што оценуваш кое знаме е правилно, а кое знаме не е правилно? [[User:Relativefrequency|Relativefrequency]] <small>([[User talk:Relativefrequency|разговор]])</small> 21:38, 18 март 2009 (UTC)
:Знамето беше на Википедија, јас го преподигнав со ново име. Поздрав--<strong>[[Корисник:MacedonianBoy|<font face="Script MT Bold"><font color="#DAA520">Macedonian</font></font>]]</strong>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|<span style="font-family:Script MT Bold;color:#D99058">Boy</span>]] 21:39, 18 март 2009 (UTC)
::Ти благодарам за информацијата. Сепак ова е Википедија и потребно е да се цитираат извори за сите податоци, вклучително и слики. Кој е изворот за Струшкото знаме? [[User:Relativefrequency|Relativefrequency]] <small>([[User talk:Relativefrequency|разговор]])
</small> 21:57, 18 март 2009 (UTC)
 
Уважаеми македонски приятели не мога да скрия своето разочарование от това което се случи с моя опит да допринеса за развиването на статията за Илинденското въстание.На всички ни е ясно че сме пристрастни- вие сте от Р Македония и сте с македонистични убеждения;аз съм от Пиринска Македония и както мнозинството от местните съм с български.Но това не би трябвало да пречи на ОБЕКТИВНОСТТА.Това знаме което е поставено сега на мястото на каченото от мене е Знамето на въстаниците от Струга ,а не на охридчани.ПОемам ангажимента да кача фотография на охридската чета заедно с истинското охридско знаме.Единственото за което моля е тя заедно с фотографията на самото знаме ДА НЕ БЪДАТ ИЗТРИВАНИ ИЛИ ПОДМЕНЯНИ.
ЗА ПРЕВОДА СИ ЗНАЕТЕ.С УВАЖЕНИЕ
--[[User:BG Macedonia|BG Macedonia]] 00:00, 19 mart 2009
Назад на страницата „Илинденско востание“.