Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Македонско-одрински доброволни чети“

Гласам за!
(Гласам за!)
#{{За}} Да бидеме поштени и да ја читаме нашата историографија. Тамо нема "'''доброволен'''" или "'''корпус'''". Ополчение не е бугарски збор.--[[User:Кукушанец|Кукушанец]] <small>([[User talk:Кукушанец|разговор]])</small> 15:06, 14 март 2009 (UTC)
#{{За}} нема "'''доброволен'''" или "'''корпус'''". Ополчение не е бугарски збор.--[[User:Lozhani buditel|Lozhani buditel]] <small>([[User talk:Lozhani buditel|разговор]])</small> 15:06, 14 март 2009 (UTC)
#{{За}} Беа дадени множество на релевантни докази и извори во поткрепа на терминот '''ополчение''', и ниту еден во одбрана на ново-компонираниот термин "доброволен корпус". [[User:Relativefrequency|Relativefrequency]] <small>([[User talk:Relativefrequency|разговор]])</small> 23:34, 14 март 2009 (UTC)
 
 
482

уредувања