Силвија Стојановска: Разлика помеѓу преработките

[непроверена преработка][проверена преработка]
| 2011 || [[Епизодист]] ТВ-филм || Ана Михаела
|-
| 2016 || [[ОслободувњеОслободување на Скопје (филм) |Ослободување на Скопје]] ТВ-филм || Ленче
|-
| 2016 || [[Роденден]] ТВ-филм || Невена
Анонимен корисник