Здраво уреди

Забележувам дека гледаш кои промени ги вршев кај твоите статии, а со оглед дека често уредуваш и главно твоите уредувања се добри, би сакал да ти посочам да си направиш сопствена корисничка сметка, како би можел да ги имаш сите придонеси на едно место, да имаш комуникација со другите уредници, да може да ти доделуваме права за уредувањата и слично. Поздрав --Ehrlich91 (разговор) 18:09, 3 октомври 2021 (CEST)Одговори[одговори]

Опомена уреди

Не ги менувај македонски во Македонски, бидејќи тоа е неправилно. Пецо веќе ти укажа во одбивањето на уредувањата, но гледам продолжуваш. --Ehrlich91 (разговор) 10:16, 7 декември 2021 (CET)Одговори[одговори]

Преспав уреди

Здраво. Забележав дека сте започнале со обновување на табелата со глумците и нивните улоги во шестата сезона, но досегашната пракса е тоа да се направи откако ќе бидат прикажани сите епизоди затоа што тогаш табелата во целост би се обновила одеднаш. Поздрав.--Kiril Simeonovski (разговор) 19:18, 25 декември 2021 (CET)Одговори[одговори]

здраво, имам понуда за вас уреди

здраво, дали знаевте за нашата хумористична вики mk.neciklopedija.org/wiki 212.35.169.233 (разговор) 14:18, 26 ноември 2022 (CET)Одговори[одговори]