Разлика помеѓу преработките на „Антон Великов“

Forbidden History ја премести страницата Антон Великов на Антон Попов (Великов): Авторот е познат како Антон Попов и како Антон Великов
(Forbidden History ја премести страницата Антон Великов на Антон Попов (Великов): Авторот е познат како Антон Попов и како Антон Великов)
(нема разлика)