Андријана Јаневска: Разлика помеѓу преработките

година на албум
(Нови синглови и албуми)
(година на албум)
* Запивалки (детски приспивни песни и приказни) - 2015
* Слушни, пеј, играј... (традиционални детски песни) - 2017
*Бог и јас (циклус соло песни за мецо сопран, виолина, пијано и гитара) - 2017
*ATISARGA (feat Bostjan Leben) - 2019
 
Анонимен корисник