Разлика помеѓу преработките на „Сметачка мрежа“

(embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information)
* [[Етернет]], како доминантна [[технологија]] во локалните мрежи
* IEEE 802.11, стандардот за безжични локални мрежи.
* [https://www.digitalbulls.com/ Computer repair doctor]
 
=== Интернет ===
Анонимен корисник