Разлика помеѓу преработките на „Анита Ангеловска-Бежоска“

нема опис на уредувањето
 
Интервјуа и изјави на Анита Ангеловска-Бежоска (од мај 2018 година наваму)
 
http://nbrm.mk/intervjua-guverner-na-nbrm.nspx
 
Говори на Анита Ангеловска-Бежоска (од мај 2018 година наваму)
 
http://nbrm.mk/anita-angelovska-bezoska-2018.nspx
 
Официјална веб-страница на Народната банка http://nbrm.mk
 
www.nbrm.mk
==Наводи==
 
[[Категорија:Живи луѓе]]