Разлика помеѓу преработките на „Анита Ангеловска-Бежоска“

дополнување
(#1Lib1Ref)
(дополнување)
Официјална веб-страница на Народната банка
www.nbrm.mk
 
[[Категорија:Живи луѓе]]
[[Категорија:Родени во Скопје]]
[[Категорија:Гувернери на НБРМ]]