Разлика помеѓу преработките на „17 март“

Нема измена во големината ,  пред 1 година
нема опис на уредувањето
{{#ifexist:17 март (настани) |'''Настани:''' {{:17 март (настани)}}}}
{{#ifexist:17 март (родени) |'''Родени:''' {{:17 март (родени)}}
}}
2002 Бојан Спасовски - Крал на Македонија}}
2002 Бојан Спасовски - Крал на Македонија{{#ifexist:17 март (починале)|'''Починале:''' {{:17 март (починале)}}}}
{{#ifexist:17 март (празници)|'''Празници:''' {{:17 март (празници)}}}}
 
Анонимен корисник