Предлошка:Еволуција на Транс-мексиканскиот вулкански појас: Разлика помеѓу преработките

с
нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
|- style="text-align: left;"
|}
{|class="mw-collapsible mw-collapsed" style="border-collapse: separate; border: none;"
{|
| <span style="margin-left:100px;">[[File:Транс мек појас сл1.png|Серија слики наменети за табела (Транс-мексикански вулкански појас)]]</span>
| [[File:Транс мек појас сл2.png|Слика за табела - транс-мексикански вулкански појас]]