Geologicharka

Членува од 26 август 2008
нема опис на уредувањето
Поздрав. Ја сум Ана Младеновић, и сум од [[Пирот]], [[Србија]]. Студирам [[геологија]] на Универзитет во [[Белград]], и сум трећа година од моите студии. На Википедија сум активна на српската Википедија. Заинтересирана сам за [[геологија]], [[геофизика]], [[даљинска детекција]].
 
[[sr:Корисник:Geologicharka]]
[[Image:DioriteUSGOV.jpg]]
30

уредувања