Geologicharka

Членува од 26 август 2008
Додадени 27 бајти ,  пред 13 години
нема опис на уредувањето
<table width="100%" height="100%"><tr><td bgcolor="#C5EAF0"><center><div style="width:800px;background:white;color:grey;padding:20px;
text-align:left;font-size:9pt;a:link:#5B0081;a:visited:#5B0081;">
 
Поздрав. Ја сум Ана Младеновић, и сум од [[Пирот]], [[Србија]]. Студирам [[геологија]] на Универзитет во [[Белград]], и сум трећа година од моите студии. На Википедија сум активна на српската Википедија. Заинтересирана сам за [[геологија]], [[геофизика]], [[даљинска детекција]].
 
{{ККПочеток|Geologicharka}}
{{Корисник sr}}
{{Корисник fr-2}}
{{КККрај}}
 
Поздрав. Ја сум Ана Младеновић, и сум од [[Пирот]], [[Србија]]. Студирам [[геологија]] на Универзитет во [[Белград]], и сум трећа година од моите студии. На Википедија сум активна на српската Википедија. Заинтересирана сам за [[геологија]], [[геофизика]], [[даљинска детекција]].
 
[[Image:DioriteUSGOV.jpg]]
30

уредувања