Geologicharka

Членува од 26 август 2008
нема опис на уредувањето
(Нова страница: Поздрав. Ја сум Ана Младеновић, и сум од Пирот, Србија. Студирам геологија на Универзите...)
 
<table width="100%" height="100%"><tr><td bgcolor="#C5EAF0"><center><div style="width:800px;background:white;color:grey;padding:20px;
text-align:left;font-size:9pt;a:link:#5B0081;a:visited:#5B0081;">
<center>
<table border="0px">
<tr>
<td width="110px"><center>{{click|image=Crystal Clear app home.png|link=Корисник:Geologicharka|width=64px|height=64px}}</center></td>
<td width="110px"><center>{{click|image=Crystal Clear app voice-support.png|link=Разговор со корисник:Geologicharka|width=64px|height=64px}}</center></td>
<td width="110px"><center>{{click|image=Crystal Clear app tutorials.png|link=Корисник:Geologicharka/Моји чланци|width=64px|height=64px}}</center></td>
<td width="110px"><center>{{click|image=Crystal Clear app krita.png|link=Корисник:Geologicharka/Моје слике|width=64px|height=64px}}</center></td>
<td width="110px"><center>{{click|image=Crystal Clear app warehause.png|link=Корисник:Geologicharka/Споменице|width=64px|height=64px}}</center></td>
<td width="110px"><center>{{click|image=Crystal Clear app starthere.png|link=Корисник:Geologicharka/Геолошка сваштара|width=64px|height=64px}}</center></td>
<td width="110px"><center>{{click|image=Crystal Clear app kivio.png|link=Корисник:Geologicharka/Песак|width=64px|height=64px}}</center></td>
</tr>
<tr>
<td><center>[[Корисник:Geologicharka|Корисник]]</center></td>
<td><center>[[Разговор со корисник:Geologicharka|Разговор]]</small></td>
<td><center>[[Корисник:Geologicharka/Моји чланци|Чланци]]</center></td>
<td><center>[[Корисник:Geologicharka/Моје слике|Слике]]</center></td>
<td><center>[[Корисник:Geologicharka/Споменице|Споменице]]</center></td>
<td><center>[[Корисник:Geologicharka/Геолошка сваштара|Геолошка страна]]</center></td>
<td><center>[[Корисник:Geologicharka/Песак|Мој песак]]</center></td>
</tr>
</table>
</center>
----
 
Поздрав. Ја сум Ана Младеновић, и сум од [[Пирот]], [[Србија]]. Студирам [[геологија]] на Универзитет во [[Белград]], и сум трећа година од моите студии. На Википедија сум активна на српската Википедија. Заинтересирана сам за [[геологија]], [[геофизика]], [[даљинска детекција]].
 
{{ККПочетак|Geologicharka}}
{{Корисник sr}}
{{Корисник en-3}}
{{Корисник fr-2}}
{{Корисник mk-2}}
{{КККрај}}
30

уредувања