Разлика помеѓу преработките на „Општина Пехчево“

нема опис на уредувањето
| густина=26,50
| број места=7
| градоначалник=ИгорДраган ПоповскиТренчовски
| членови=11
| адреса=Борис Кидрич б.б. 2326 Пехчево