Разлика помеѓу преработките на „Слово љубве (издавачка куќа)“

→‎Издавачка дејност: ситна поправка
с
(→‎Издавачка дејност: ситна поправка)
 
* ''Потекло на зборот'' - антологија на аргентинскиот расказ, [[Фросина Стојковска]], 2012
* ''Астрологија, за соларната година'', [[Снежана Штрковска]], 2013
* ''Српско македонски речник'', [[Гордана Јовиќ - Стојковска]], [[Фросина Стојковска]], [[Олгица Станковска]], 2014
* ''Мува,'' Олег Ајранов, 2015
* ''Хрониките на пустинското семе'', [[Марија Јовчевска]], 2015 <ref>http://setaliste.com.mk/bitola-info/nastani/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%85%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%83/</ref>