Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Retrohead“

:Пак се вадиш... --[[User:Dalco26|Еден Македонец]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 19:18, 2 мај 2017 (CEST)
::Ич не се вадам, ти пишуваш неквалитетни и нечитливи статии, кое јас на добра волја сакам да ги подобрам.--[[User:Retrohead|Retrohead]] <small>([[User talk:Retrohead|разговор]])</small> 19:20, 2 мај 2017 (CEST)
 
кои статии?--[[User:Dalco26|Еден Македонец]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 19:21, 2 мај 2017 (CEST)