Макета на Ерусалим при крајот од периодот на Вториот храм: Разлика помеѓу преработките

Создадена страница со: {{coord|31.7732|N|35.2023|E|type:landmark|display=title}} thumb|300px|right| '''Holyland Модел на Ерусал...
(Создадена страница со: {{coord|31.7732|N|35.2023|E|type:landmark|display=title}} thumb|300px|right| '''Holyland Модел на Ерусал...)
(нема разлика)
245

уредувања