Отвори го главното мени

Промени

Одземени 20 бајти, пред 4 години
нема опис на уредувањето
| bgcolour =
| name = Фотон
| image = [[Image:Military laser experimentLASER.jpg|275px]]
| caption = Фотони емитувани преку кохерентен зрак од [[ласер]]
| num_types =
Анонимен корисник