Разлика помеѓу преработките на „Претседател на Собранието на Македонија“

с
 
 
{{ПретседателиПретседател на Собранието на Социјалистичка Република Македонија}}
{{ПретседателиПретседател на Собранието на Република Македонија}}
 
[[Категорија:Собрание на Република Македонија]]