Ca7apult

Членува од 7 јануари 2011
Додадени 106 бајти ,  пред 6 години
нема опис на уредувањето
<center><big>'''<big><big><big>КВАЛИТЕТ > КВАНТИТЕТ</big></big></big>'''</big></center>
 
[[File:Zoso.svg|center|600px]]
[[File:Lion 2.gif|right|150px]]