Википедија:Не ја нарушувајте Википедија за да илустрирате поента: Разлика помеѓу преработките

с
нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
{{напатствие|ВП:ПОЕНТА|ВП:ННВИП}}
{{најважното|Кога сакате да илустрирате поента, сторете го тоа само преку дискусија на страницата за разговор.}}
{{Начела за поведение}}