Разлика помеѓу преработките на „Кога лисјата паѓаат (ТВ серија)“

|-
 
| [[Ѓувен Хокна]] || '''Хајрие Текин''' || ЖенатаКурвата на Али Риза.
 
|-
 
| [[Бену Јилдиримлар]] || '''Фикрет Текин''' || Курвичето во семејството Текин.Ќерка на Али Риза, понижувањето на неговиот татко, сопруга на Тахсин, маќеа на трите негови деца и мајка на Умут.
 
|-
Анонимен корисник