Внатрешно уредување: Разлика помеѓу преработките

===Столарски работи===
 
Столарија е термин кој се користи за прозорците и вратите во една градба. Столарските работи се однесуваат на изработкаизработување и поставување на прозорци и врати.
 
===Инсталациони работи===
287

уредувања