Корисникот е Mакедонeц.
Корисникот е скопјанец.
Корисникот се залага за употреба на уставното име на Република Македонија.
Корисникот е архитект.
Корисникот се залага за соживот со планетата Земја. Рециклирајте, поправајте, штедете и мислете на генерациите што доаѓаат.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
sr-4Овај корисник течно говори српски језик.
hr-3 Ovaj korisnik vrlo dobro govori hrvatski jezik.
bs-4 Ovaj korisnik tečno govori bosanski jezik.
bg-2 Тоэи потребител има познания на средно ниво по български език.
sv-3 Denna användare behärskar svenska flytande.

Тоци е скратено име од Тодор. Роден сум 1976 во Скопје, имам дипломирано на Архитектонскиот факултет во Скопје во 2003. Во 2007 магистрирав одржлива инфраструктура и инжинерство на животната средина на Кралскиот институт на технологија во Стокхолм, во Шведска од каде ги пишувам статиите.

Е-пошта за контакт тоци(мајмунче)он.нет.мк (истите букви само на латиница).