Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Dalco26“

 
ок.... променив... Името Стојчо го напишав според следнив извор - Ванчо Ѓорѓиев, Слобода или Смрт, Македонското националноослободително движење во Солунскиот вилает 1893 - 1903 година, Табернакул, Институт за историја - Филозовски факултет, Скопје, 2003, страна 307
 
: Во оритинал е Стојко. Благодарам!--[[Special:Contributions/79.100.123.50|79.100.123.50]] <small>([[User talk:79.100.123.50|разговор]])</small> 21:21, 17 септември 2011 (CEST)
Анонимен корисник