Разлика помеѓу преработките на „Маја Апостолоска“

* „Заиграј, веќе, мастилаво“ (поезија, 2000)
* ”Прекин на комуникацијата“ (поезија, 2004)
* ”Зад текстовите“ (книжевни критики, есеи и студии, 2007)
 
Заедно со [[Јовица Тасевски - Етернијан]] го има составено изборот од современата македонска поезија со библиски, религиозни и апокрифни мотиви што излезе како специјален број на списанието Стремеж (11.12.2000).
Анонимен корисник